Ciència davant el mirall

Bloc on explorem els diversos angles de reflexió des dels quals veiem, pensem i expliquem la ciència

Inici > Cultura científica > Ciència davant el mirall

Hoy hablamos con… Josep-Maria Gili (ICM-CSIC)

Hoy hablamos con… Josep-Maria Gili (ICM-CSIC)

El 28 de abril hablamos con Josep-Maria Gili, investigador del Institut de Ciències del Mar (ICM-CSIC), sobre los diarios de campaña oceanográficos, un formato especial de divulgación. Josep-Maria ha realizado proyectos de divulgación y educación como el de El Mar a...

Lectures estiuenques amb un pessic de ciència

Lectures estiuenques amb un pessic de ciència

L’estiu és una època de l’any en la qual sempre ens agrada anar acompanyats d’un bon llibre durant les nostres vacances. A més, aquest 15 de juliol se celebra per primera vegada a Catalunya Llibrestiu, la festa del llibre d’estiu, una nova cita literària que sorgeix...

Instituto de Análisis Económico (IAE)

Bases per a la participació a Ciència davant el mirall

  1. Hi pot participar personal del CSIC de qualsevol centre.
  2. Les contribucions no podran superar les 1000 paraules (sense comptar el títol) i podran escriure’s en català, castellà o anglès i es publicaran només en l’idioma original en què s’hagin redactat.
  3. La temàtica de l’article s’haurà de centrar en les relacions entre la ciència i les humanitats (literatura, art, cinema, etc.). El tema concret és lliure. Poden ser reflexions, ressenyes de llibres, crítiques d’exposicions, etc. amb un caràcter divulgatiu.
  4. El text passarà una revisió prèvia a la publicació i podrà ser rebutjat o necessitar revisions per part de l’autor/a.

L’email de recepció és difusio@dicat.csic.es.