Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Festa de la Ciència-L’oceà al límit

13/06/2021 @ 7:45 PM - 8:30 PM

Com conservar i restaurar els nostres mars

A càrrec d’Stefano Ambroso, Institut de Ciències del Mar (ICM-CSIC).

Sabies que els esculls de corall proveeixen de recursos i aliment a més de 500 milions de persones? No obstant això, en les últimes dècades la pesca i el canvi climàtic estan delmant aquests i molts altres ecosistemes marins. Si t’apassiona el mar, acosta’t a conèixer què fan els científics i les científiques per conservar-los.

Peix amb etiqueta?

A càrrec de Sara Mohamed, Institut de Ciències del Mar (ICM-CSIC).

Inicia’t en el consum sostenible de productes del mar. Els recursos marins són de gran valor, una font de proteïnes i nutrients en l’alimentació global, però és un recurs limitat: segons la FAO, el 75% de les espècies amb valor comercial estan afectades per la sobrepesca. Un consum responsable pot contribuir a protegir-lo. Aprèn a reconèixer l’etiquetatge de productes del mar i què vol dir realment “peix sostenible”.
Presentat per Òscar Aznar Alemany, amb la col·laboració de l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC).

Aquesta activitat tindrà lloc al pati del PRBB.

Cal inscripció prèvia.

Mostra els detalls

Data:
13/06/2021
Hora:
7:45 PM - 8:30 PM

Organitzadors

Ajuntament de Barcelona
Institut de Ciències del Mar (ICM)

Recinte

Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB)
Carrer del Dr. Aiguader, 88. (Ciutat Vella)
Barcelona, España
+ Mapa de Google