Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

Les Coves del Fem, Ulldemolins (Priorat), en el mapa de l’art paleolític

09/07/2021 @ 12:00 PM - 10/07/2021 @ 7:00 PM

L’ajuntament d’Ulldemolins, amb la col·laboració del Museu d’Arqueologia de Catalunya (MAC) la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i el Consell Superior d’Investigacions Científiques presenten

una plaqueta amb gravats de diverses espècies animals de finals del Paleolític Superior del jaciment de les Coves del Fem, Ulldemolins (Priorat). La troballa contribueix al coneixement de l’art paleolític català i consolida la importància del massís del Montsant en relació amb les expressions artístiques paleolítiques de la península Ibèrica.

L’acte tindrà lloc el proper divendres 9 de juliol a les 12 h al Centre Cívic i Social d’Ulldemolins (c. Saltadora, 26).

Durant l’acte, responsables del projecte de recerca desvetllaran detalls de la troballa. La plaqueta estarà exposada fins el dissabte 10 de juliol , de 10 a 14 h i de 18 a 19 h. a les dependències municipals. 

Aforament limitat, imprescindible confirmació d’assistència a: ajuntament@ulldemolins.cat

Més informació: http://www.macbarcelona.cat/ca/Recerca/Recerca-liderada-pel-MAC/Les-Coves-del-Fem-Ulldemolins-Priorat-en-el-mapa-de-l-art-paleolitic?

Organizadores

Ajuntament Ulldemolins
Ajuntament Ulldemolins
Ajuntament Ulldemolins
Ajuntament Ulldemolins

Local

Centre Cívic i Social d’Ulldemolins